Sponsoring

Maart 2023 finaliseerde Misingi het Afya-project.
We houden jullie spoedig op de hoogte van de eventuele start van een nieuw project.

Heel veel dank!

Ons nodig?

Hoewel we niet zo talrijk zijn, willen we je in de mate van het mogelijke graag ondersteunen indien nodig. Dit kan onder meer aan de hand van:

Contacteer ons zeker voor sponsoring op maat!
De voorbije decennia bouwden we heel wat ervaring op in het geven van workshops of presentaties in lagere scholen, secundaire scholen, service clubs & bedrijven.

Onze garanties

Uw geld wordt goed besteed! We beperken onze overheadkosten tot het absolute minimum en zorgen ervoor dat elke eurocent ook effectief naar onze projecten gaat. Zo werken wij bijvoorbeeld volledig vrijwillig en betalen onze (reis)kosten, indien we ter plaatse zijn, zelf. We zijn ook volledig transparant in onze boekhouding.

We volgen de projecten nauwgezet op en kunnen ter plaatse rekenen op een uitstekend team. Een project loopt zelden helemaal zoals gepland, maar we doen ons uiterste best om er een succes van te maken!

We houden u op de hoogte! Via onze nieuwsbrieven blijft u voeling houden met onze projecten en ook op Facebook briefen we u regelmatig over de laatste stand van zaken. We communiceren in alle transparantie over wat goed en minder goed gaat. No secrets!’